2011. május 26., csütörtök

MyPhone Dual Sim Magyar Hun 2 ÉV garancia ÚJ Olcsó - Jelenlegi ára: 9 999 Ft


MyPhone Dual Sim Magyar nyelvü Mobil
Minden termékem raktáron van ezáltal azonnal tudom küldeni illetve személyesen átadni!
Ismét egy megbízható készülék a MyPhone-tól
Mikor megjelent ez a típus szinte mindenki ezt akarta, mert nem csak, hogy Dual Sim azaz két SIM kártyát kezel egyszerre hanem mellette van még 2 azaz kettő ÉV Magyarországi garancia is !
Kicsi készülék benne minden lényeges tudással.
Szép megrajzolt menüvel rendelkezik
SMS - hívás - MMS
A telefon megfelel minden követelménynek amit egy mobiltelefonnak tudnia kell!
Választhat színben is: Piros vagy Fekete?
Vadonat új akkumulátorral és töltővel!
Kártyafüggetlen!!
Bármilyen szolgáltató SIM kártyáját elfogadja:
T-Mobile - Telenor - Vodafone
Tartozékai:
- ÚJ töltő
- ÚJ akkumulátor
- Használati útmutató
- Garancia Jegy
Már maga a doboz is a legfontosabb tulajdonságokat emeli ki, ezek eddig a microSD bővíthetőség, a dupla SIM kezelés, az MP3 lejátszó, valamint a diktafon. A 77 gramm tömegű készülék 900 és 1800 MHz-es hálózaton működőképes, fizikai méretei pedig 106 x 45 x 15 mm.
Ami a külsőt illeti, teljesen szokványos telefonról van szó, tábla kialakítással. Az akkumulátor alatt található nemcsak a két SIM kártya, de a microSD foglalata is,
A telefon bal oldala üres, a jobb oldalán mindössze egy gombot találunk, ez a fenti LED-es zseblámpát hivatott bekapcsolni. Cuki funkció. Alul a rendszercsatlakozó és a headset aljzata található. Az előlap felső részét az 1. 8 colos kijelző foglalja el, amely ismeretlen felbontású, bár én a 160×128 képpontra teszem le a voksomat.
A telefonkönyvben 800 névjegy fér el, egy-egy kontakthoz elmenthető név, szám, otthoni szám, cégnév, e-mail cím, irodai szám, faxszám, születésnap, hang és hívócsoport.
Az Alkalmazások között lelhetünk rá a stopperre, a számológépre, valamint az e-könyv olvasóra. Ébresztőből öt áll rendelkezésünkre, tud ismétlődni a kívánt napokon és még szundi funkció is van benne.
A beállítások alatt látható a dual SIM beállítása, lehet egyszerre csak az egyik, mindkét kártya aktív vagy egyik sem, van offline mód. Nagyon jó ez a beállítási lehetőség, hiszen sokszor van, hogy csak az egyik kártyánkat szeretnék használni, például hétvégén a cégest kikapcsolnánk, de nem akarjuk állandóan kiszedni a telefonból. Bruttó 11 990 forintos árával a myPhone  Red / Black Classic egyszerűen verhetetlen a maga kategóriájában.


Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 16:19
. MyPhone Dual Sim Magyar Hun 2 ÉV garancia ÚJ Olcsó - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése