2011. július 28., csütörtök

AMD, TITAN hűtő, új, 1Ft-ért! Nmá! - Jelenlegi ára: 1 Ft

AMD S462, TITAN hűtő, új, 1Ft-ért! Nmá!
Pontos típusszáma: TCC-CU5TB/F, 100% Réz! Tejesen új, gyárilag polírozott felület, a tökéletes hőátadás érdekében! Még rajta van az alján az eredeti védőfólia, a karcolások megelőzésére! Kipróbálva csak a ventilátora volt, nem volt procira téve, hogy ne karcolódjon! Tartozékként adok egy lesarkazás védőt és szilikon zsírt az összerakáshoz! A lesarkazás védő használata fontos, mert a réz miatt, meglehetősen nehéz, ezért a felszerelésnél könnyen megsérülhet a proci! Garancia nincs!
Mivel elég nehéz, ha leejtik, könnyen megsérülhet, ezért biztonságosan csomagoltam, hogy az esetleges szállítás közbeni sérüléseket megelőzzem! (Zacskó, gyűrt papír, vagy puff, karton doboz) Ezért ennyi a posta!
 
 
Kérlek, ezt olvasd el, mielőtt licitálsz!
Személyes átvétel nincs, ne is kérd, mivel meglehetősen zsúfolt programom miatt nem érek rá ezzel foglalkozni! Az ilyen kéréseket figyelmen kívül hagyom! Csere, vagy beszámítás nem érdekel! Amint megérkezet a pénz a számlára, pár napon belül postázom! (egy héten egyszer postázok). Ha megnyerted a licitet, hamarosan kapsz egy email-t a regisztrált email címedre, a számlaszámmal! Ettől számítva 7 napod van, hogy utald a vételárat, ellenkező esetben a terméket újból meghirdetem! Kérlek, csak akkor licitálj, ha elfogadod az összes feltételt, beleértve a feltüntetett postaköltséget is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-17 19:42
. AMD, TITAN hűtő, új, 1Ft-ért! Nmá! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése