2011. május 5., csütörtök

Super-slim 3doboz zsírégető fogyúkúrás kapszula - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

GARANTÁLTAN eredeti, közvetlenül a gyártótól érkezik! Garancia a Minőségre! Nem csalás, nem ámítást!
3 doboz super slim átlagos ára 20. 000Ft !
NÁLAM  MOST 2HÉTIG 10. 000FT!!!! NE HAGYD KI EZT A FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET!!!!! !!
Próbálja ki az egyik leghatékonyabb fogyasztó kapszulát, amely természetes alapanyagokból készült.
Gránátalma kivonatot, alma savat, kivi kivonatot, koncing dió kivonatot, konjac rostot és édes burgonya rostot tartalmaz.
A Superslim fogyasztótabletta a szervezet anyagcseréjének serkentésével és optimális szinten tartásával éri el a súlycsökkenést.
Szedésével vége a koplalásnak, melynek következménye az esetek 90%-ában a leadott súly visszaszedése, azaz a jojó-effektus.
A Superslim fogyasztó kapszula összetevőinek magas rost, vitamin, nyomelem és ásványi anyag tartalmának köszönhetően, telítettség érzetet kelt, ezáltal megfékezve az éhségérzetet.
Hatóanyagai elősegítik a hosszútávon fenntartható testsúlycsökkenést. Anyagcsere gyorsító hatása révén megakadályozza a zsírok felszívódását, ezáltal könnyebbség érzetet és azonnali fogyást eredményez.
A Superslim kapszula fogyasztása nem csak azoknak ajánlott, akik 10-20-30 kg súlyfelesleggel rendelkeznek, hanem azoknak is, akik anyagcseréjüket rendbe szeretnék hozni.
Ez a gyümölcskivonat megtanítja a szervezetet, hogyan kell működnie, mit kell kívánnia, így a kúra befejeztével sem fognak visszajönni a kilók.
A termék rendelésre érkezik!
Szállítási idő: 7 munkanap
Ellenjavallat!
16 év alatti gyermekek, terhes nők, cukorbetegek, szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedők, vesebetegek csak kezelőorvosuk, gyógyszerészük javaslatára szedhetik! Számukra a termék használata nem javasolt!



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-10 14:14
. Super-slim 3doboz zsírégető fogyúkúrás kapszula - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése